Joyce Vijverberg
/

 veterinair chiropractor en -osteopaat

 

Welkom op mijn site!

Hier kun je alle informatie vinden over mijn manier van behandelen om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Uiteraard in samenwerking met de eigenaar, maar ook met grote regelmaat in samenwerking met dierenarts, hoefsmid, zadelmaker, trainer etc.


Vanaf 01-03-2023  ben ik naast osteopaat, ook chiropractor voor honden en kunt u ook met uw hond bij mij terecht. 


Door gebruik te maken van de combinatie van Chiropractie en Osteopathie ben ik in staat een beter algeheel beeld van de klachten van uw paard of hond te verkrijgen. Met name op het gebied van kreupelheids- en rugproblemen is dit een zeer belangrijke plus. Hierdoor komen ziektebeelden eerder aan het licht waardoor een beter en effectiever behandelplan gestart kan worden. Ook kan de link tussen orgaan problematiek of bijvoorbeeld huidproblemen en het bewegingsapparaat in kaart gebracht worden, waardoor we ook dat stuk beter kunnen aanpakken.


Naast mijn certificering als Equine en Canine Chiropractor en Dier-osteopaat maak ik ook gebruik van een aantal extra disciplines. 

Spierknopen - trigger points - kan ik door middel van dry needling techniek oplossen. 

Door gebruik te maken van surefoot pads, kunnen we de propriocepsis verbeteren en zo werken aan een stabiele keten in het gehele paard.

Herstel en opbouw kan ik ondersteunen door een voedingsadvies en het aanbevelen van diverse voedingssupplementen.Alles leidt tot een totaalaanpak van het welzijn van uw paard en hond!


Heel graag tot ziens!

Joyce Vijverberg

Gebruik van de SureFoot pads onder het zadel

Gebruik van de SureFoot pads tijdens een behandeling